Acties van Bakker Garagedeuren

Hörmann jaaractie! klik hier

*genoemde prijzen zijn exclusief montage en opname kosten.

 Er zijn vele redenen om uw voordeur en garagedeur te moderniseren. Hörmann maakt het nog aantrekkelijker met de Hörmann Europa-actie 2016. Wij bieden u  aantrekkelijke prijzen voor de garagesectionaaldeur RenoMatic 2016, de voordeur RenoDoor Plus 2016 en de voordeur ThermoSafe 2016. De garagedeur "RenoMatic" beschikt standaard over een ProMatic garagedeuraandrijving en biedt verschillende oppervlakken en kleuren naar keuze: behalve een fijn gestructureerd Sandgrain-oppervlak ook Decograin-decors met houtlook of luxe metallic-uitstraling, die bij talrijke bouwstijlen passen. De voordeur "RenoDoor Plus" biedt verschillende oppervlakken en kleuren naar keuze die bij talrijke bouwstijlen passen. Bij de voordeur "ThermoSafe" heeft u de keuze uit 12 actiedeuren, in verkeerswit of in 6 actiekleuren zonder meerprijs. Deze aluminium voordeur overtuigt door de zeer goede warmte-isolatie en inbraakwerende veiligheidsuitrusting.

Automatische sectionaaldeur RenoMatic 2016

Automatische sectionaaldeur RenoMatic 2016

 

RenoMatic 2016
  • Dubbelwandig geïsoleerde, 42 / 20 mm dikke panelen voor een goede warmte-isolatie, uitstekende stabiliteit en aangenaam rustige deurloop
  • Alleen bij Hörmann: betrouwbare bescherming tegen optillen door mechanische optilbeveiliging
  • ProMatic-aandrijving met moderne BiSecur-radiotechniek en extra openingshoogte voor ventilatie van de garage

 

Automatische sectionaaldeur RenoMatic 2016

 

2 hoogwaardige oppervlakken

Het Sandgrain-oppervlak ziet er glad en elegant uit, maar is fijn gestructureerd en daardoor zeer ongevoelig voor allerlei invloeden. De UV-bestendige Decograin-decors overtuigen met hun detailgetrouwe en markante houtlook of hun luxe metallic-uitstraling.

Automatische sectionaaldeur RenoMatic 2016

 

Inclusief twee handzenders

Het nieuw ontwikkelde, extreem veilige BiSecurcoderingsprocédé biedt u het veilige gevoel, dat vreemden uw radiosignaal niet kunnen kopiëren. Getest en gecertificeerd door veiligheidsexperts van de Ruhr-Universiteit Bochum, geschikt voor de bediening van garagedeuren, inrithekken, verlichting en meer.

 

Vraag online uw offerte aan Ja, ik wil een nieuwe garagedeur

Vul de juiste maten in op onze offerte pagina en krijg per e-mail de prijs voor uw nieuwe garagedeur.

Actueel

Bakker garagedeuren

  • Hoge Hörmann kwaliteit
  • Eigen monteurs
  • Snel leverbaar
  • Goede prijs/kwaliteit

Label-HOR-Partner-NL.jpg

Hörmann actie 2016

Hörmann garagedeuren